Jag är tillbaka!! i min bloggvärld

Jag tror det är dags att börja skriva lite i min älskade blogg.

Något fattas mig. Jag var tusen gånger gladare när jag skrev här varje dag.

Det är skrivandet. Att skriva förutsättningslöst utan att prestera eller imponera. Att skriva av mig. Skriva ur mig och få ned de tankar jag har för stunden.

Jag är nere och försöker helt desperat gilla läget men jag kan inte komma i från att mina 6 år som statligt anställd har blivit mer och mer plågsamt för varje dag och månad som gått.

Det är nästintill outhärdligt och det ger mig ingenting. Det ger mig en mager lön och en viss frihet men det drar ner mitt mående och välbefinnande.

Jag var vaken inatt och gick in på ams. Såg 3 jobb jag kunde söka. (har sökt där tidigare, men de ville tydligen inte ha mig då)

I vanliga fall skulle jag inte sökt. Men nu gjorde jag det och brydde mig inte om självsaboterande tankar och dåligt självförtroende. Jag kände sån glädje efter att jag sänt iväg mina ansökningar och det var då jag insåg hur ävla dåligt jag mår av mitt nuvarande jobb.

JAG STÅR egentligen INTE ALLS UT MED MITT JOBB!!!!!!!!!

Jag somnade med glädje och drömde positiva och glada drömmar om mig själv på nya arbetsplatser.

Vaknade. Åkte till farbror doktorn. Genomnegativ tänkte jag; ” Vafan, kan en doktor göra åt ont i ryggen? inte ett smack. Jag kommer att få åka hem utan hjälp”

En extremt vänlig och kunnig läkare förklarar vad han tror hänt med min rygg och vad som kan göras. Han försöker först dra rätt något (han är kiropraktor också) men eftersom jag är överrörlig så hjälper inte det. Istället ger han mig 2 sprutor med kortison och säger att det ska göra susen och gör det inte det så ska jag återkomma.

Hur kunde det bli så bra när jag är så negativ och deppig??

Tur. hoppas det är min tur att byta jobb nu!

peace and out

Ikväll blir Lundell hos Skavlan. Lundell och jag har samma syn, samhällssyn. Han är en klok karl den där osociale ensamvargen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s