Tillbaka?

När jag började skriva blogg 2005 hade upplevde jag ren och skär glädje.

Jag hade som vana att skriva varje dag om mig, mitt liv och lite av varje. Jag levde under stress och press av alla de slag, men jag skrev och förvandlade skiten till humor. Jag skrev av mig. Jag mådde bra och kände mig ändå levande. Nu när jag har min efterlängtade trygghet och lugna tillvaro med sambo, son och vovve har jag knappt skrivit alls och jag känner mig död inuti. Jag ger inte uttryck för mig själv på något vis alls längre.

 

Jo, genom att dammsuga, tvätta, laga mat, sköta hushållet och gå hundpromenader 😦

Det enda som kan göra mig glad är att skriva, men när jag inte är uppstressad och överhopad av bekymmer och elände så har jag inget att skriva om känns det…Skit samma. Jag får skriva om mitt L-U-G-N-A och trygga liv.

 

2 tankar om “Tillbaka?

  1. – Att skriva har alltid inneburit glädje för mig. Jag har skrivit varje dag sen jag var liten. Det är en drift för mig och på något sätt väcks alltid en massa humor och bisarra idéer till liv när jag sätter mig framför min laptop och börjar skriva. Att skratta är det bästa som finns och det finns en hel del nattsvart skruvad humor i ”Bakom den nakna huden: en berättelse om avklädning”som jag hoppas läsarna ser, förstår och kan skratta gott åt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s